Nem felszínes kérdés

A KOZMETIKUMOK NEMCSAK A BŐRRE VANNAK HATÁSSAL

A bőr az egyik legfontosabb szervünk, és külső felszíne tükrözi, hogyan érezzük magunkat. A bőr fontos védelmi vonal, kiválasztja és elnyeli testünk méreganyagait. Olyan szűrő, mely nem csupán egy irányba, belülről kifelé működik, hanem fordítva is, fontos szerepet játszik azoknak az anyagoknak az ellenőrzésében is, amelyek a környezetből próbálnak bejutni a testünkbe. Az ártalmas vegyi anyagok behatolhatnak a bőrbe és megtámadhatják a szöveteket, ahol felhalmozódnak, és ennek idővel egész szervezetünk a kárát látja. Ezért nagyon meg kell válogatnunk, hogy milyen termékeket és összetevőket viszünk fel a bőrünkre.

A cosnature® termékeket használva egy pillanatig sem kell aggódnunk. Minden termékünk mentes a tisztán szintetikus illatoktól, színezékektől és tartósítószerektől. Nem használunk olyan alapanyagokat sem, melyek szilikonolajból vagy ásványi olajból készültek. Ezek veszélyes összetevők, melyek a bőrrel való érintkezéskor egyre több embernél váltanak ki kellemetlen allergiás reakciókat és irritációt. Ezek helyett az anyagok helyett a cosnature® tökéletes alternatívákat használ. A cosnature® natúrkozmetikumok nem okoznak fölösleges stresszt, épp ellenkezőleg: segítenek megőrizni a bőr egészségét.

Természetesen minden cosnature® termék bőrbarát tulajdonságait bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják.

ÉLVEZD A TERMÉSZETES SZÉPSÉGET
A cosnature® név első része, a „cos” a fogyasztók valós igényeire megoldást nyújtó, kiemelkedő minőségű kozmetikumokra utal, a „nature” pedig a természet csodálatos hatóerejét jelzi.
A 100% természetes összetevőkből készült cosnature® minősített natúrkozmetikumok a lehető legbiztonságosabb formulával adják vissza a bőr egészséges ragyogását.

Minőség – ilyen a természetünk!

A NATRUE ÁLTAL MINŐSÍTETT COSNATURE® NATÚRKOZMETIKUMOK A COSMOLUX DEUTSCHLAND GMBH TERMÉKEI.

Bármilyen kozmetikumról legyen is szó, a COSMOLUX megbízható partner. Mert a kozmetikumkészítés a szenvedélyünk! A MAXIM Group tagjaként sok éves tapasztalatunk van kozmetikumok kifejlesztésében és forgalmazásában; ezek a termékek saját márkaneveinken vagy más védjeggyel kerülnek forgalomba.

A legjobb eszközökkel felszerelt laboratóriumok és a magasan képzett munkatársak jelentik a garanciát arra, hogy innovatív és kifinomult kozmetikumokat alkotunk. Termékeink saját gyárainkban, nagy teljesítményű, modern gyártósorokon készülnek. Sokrétű tapasztalatainkkal és a minőség iránti elkötelezettségünkkel kiváló termékeket hozunk létre.

A minőségnek nem kell sokba kerülnie! A cosnature® kiemelkedő hatékonyságot kínál alacsony áron. A natúrkozmetikumoknak elérhetőeknek kell lenniük, hogy mindenki egészséges és természetes módon ápolhassa bőrét és haját. Ezt úgy érjük el, hogy lenyesegetjük a fölösleges költségeket és a termékek hatékonyságára összpontosítunk. Alapelvünk: minőség, kompromisszumok nélkül.

Filozófiánk

A COSNATURE® TERMÉKEK GARANTÁLJÁK A MINŐSÉGET

 • Minősített natúrkozmetikumok
 • 100%-ban természetes összetevők
 • Mentesek a tisztán szintetikus illatanyagoktól, színezékektől és tartósítószerektől
 • Nem használunk szilikonolajból vagy ásványi olajból készült nyersanyagokat
 • Minősített biotermelőktől származó összetevők
 • Bőrgyógyászatilag igazoltan bőrbarát termékek
 • Nem végzünk állatkísérleteket
 • Kiváló minőség alacsony áron
 • Természetesség és hatékonyság tökéletes harmóniája
 • Német minőség
 • Szépségápolás, mely egyaránt óvja a bőrt és a környezetet

Minősítéseink

NATRUE

NATÚRKOZMETIKUMOK,
AMELYEKBEN MEGBÍZHAT

Tovább

Vegán natúrkozmetikumok

ÁLLATI EREDETŰ
ANYAGOK NÉLKÜL

Tovább

Német minőség

SZAKÉRTELEM
ÉS FENNTARTHATÓSÁG

Tovább

Bio nyersanyagok

MINŐSÍTETT
BIO TERMELŐKTŐL

Tovább