Fejlesztés

TERMÉSZETESSÉG ÉS HATÉKONYSÁG TÖKÉLETES ÖSSZHANGJA

A cosnature® létrejöttének első pillanatától a jelszavunk: „Természetesség és hatékonyság tökéletes összhangja”. Számunkra ez azt jelenti, hogy ennek az elvnek minden egyes termék megalkotásakor központi szerepet kell betöltenie. Kutatási és fejlesztési csapatunk gazdag tapasztalatok alapján, innovatív megoldásokkal hatékony formulákat alakít ki bio összetevők felhasználásával.

Magasan képzett kutatóink széles körű szakértelmét hasznosítva figyemellel kísérjük a tudomány és a technológia legújabb eredményeit is.

Az egyes összetevők hatásának alapos ismeretében úgy alkotjuk meg a laboratóriumban a termékeket, hogy azok pontosan megfeleljenek a különböző bőr- és hajtípusok igényeinek. A kiváló minőségű természetes alapanyagok sora lehetővé teszi, hogy teljes mértékben hasznosítsuk a természet erejét.

Csak olyan összetevőket használunk fel, melyek megfelelnek a legújabb kuatások által meghatározott követelményeknek. Ezenkívül minden újonnan kifejlesztett terméknek meg kell felelnie azoknak a szigorú elvárásoknak is, melyeket mi állítottunk önmagunk elé, és természetesen teljesíteniük kell a NATRUE és a Vegan Society kritériumait is.

A bizalom jó dolog – de az ellenőrzés még jobb

A termékek állandó magas minőségének és biztonságos voltának fenntartása érdekében a forgalomba hozatal előtt minden terméket tesztek sorának vetünk alá. Ezek között megtalálható a termékek bőrtolerabilitását vizsgáló bőrgyógyászati tapaszos teszt és a tartósságvizsgálat is.

Minden gyártási tételt, mely kikerül tőlünk, mikrobiológiai, kémiai és fizikai vizsgálatnak vetünk alá. Egyes termékek vizsgálatával elismert kutatóintézeteket bízunk meg, melyek kiterjedt használati teszteket és kozmetikai hatásvizsgálatokat végeznek a termékek hatékonyságának igazolására.

A cosnature® termékek megfelelnek a szigorú kritériumoknak a hatékonyság, a környezetvédelem, a biztonság és a bőrtolerabilitás tekintetében – ebben biztos lehet!

Gyártás

„MADE IN EUROPE” – SZAKÉRTELEM A GYÁRTÁSBAN

Nemcsak az számít, hogy kiváló nyersanyagaink és minőségi formuláink vannak. Az is fontos, hogy mit kezdünk ezekkel. Ahhoz, hogy magas minőségű, meggyőzően hatékony termékeket állíthassunk elő, tökéletes szinergiát kell megvalósítanunk.

Ezt azáltal érjük el, hogy a legújabb technológiát összhangba hozzuk a hatékony gyártási folyamatokkal. Mindig az a legfontosabb, hogy az összetevőket költséghatékony, fenntartható módon használjuk fel, és soha ne engedjünk a kiemelkedő minőségből.

Gyárainkban automatizált keverő- és töltőgépek működnek a különféle termékcsoportoknak, a csomagolóanyagoknak és a formuláknak megfelelően. Nagy kapacitásuknak és sokoldalúságuknak köszönhetően kiváló munkát végeznek.

Rendszeresen ellenőrizzük a gyártási folyamatot a minőség, a munkabiztonság és a higiéniai szabályok szempontjából. Az ellenőrzések során teljes dokumentációt készítünk a gyártási folyamatról és természetesen elvégezzük a gyártósorok karbantartását, tisztítását is.

A TÜV Rheinland igazolta, hogy termelőegységeink megfelelnek az ISO 9001:2008 követelményeknek. Emellett gyárunk teljesíti az IFS Household and Personal Care Products kritériumait és megkapta a GMP (Good Manufacturing Practices) minősítést.

Minősítéseink

NATRUE

NATÚRKOZMETIKUMOK,
AMELYEKBEN MEGBÍZHAT

Tovább

Vegán natúrkozmetikumok

ÁLLATI EREDETŰ
ANYAGOK NÉLKÜL

Tovább

Német minőség

SZAKÉRTELEM
ÉS FENNTARTHATÓSÁG

Tovább

Bio nyersanyagok

MINŐSÍTETT
BIO TERMELŐKTŐL

Tovább