Dezodor spray vízililiom
érzékeny bőrre

A vízililiomot tartalmazó cosnature® dezodor spray hosszan tartó védelmet biztosít a testszag ellen, és optimális ápolás mellett a frissesség érzését nyújta.
A kímélő formula ellenőrzött bio termesztésből származó aloe verával és vízililiom-kivonattal egész napra friss és kellemes illatúvá teszi az érzékeny bőrt.
Nem tartalmaz alumíniumsókat és nem hagy nyomot maga után. Nem zavarja meg a bőr természetes működését.
A bőrtolerabilitást bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják még rendkívül érzékeny bőrön is.

Hatás: 24 órás védelem és frissesség | Kiszerelés: 75 ml

 Dezodor spray vízililiom


Használat

Nagyjából 15 cm távolságról pumpáljon 3-4 fújásnyit mindkét száraz hónaljára. Hagyja száradni néhány másodpercig. Használja bármikor, amikor úgy érzi, azonnali felfrissülésre van szüksége.


Fő hatóanyag

A vízililiom, más néven kék lótusz vagy egyiptomi lótusz megbecsült gyógynövény a kínai orvoslásban. Hosszú gyökerei akár 2,5 méteresek is lehetnek és a talajig érnek, ahonnan tápanyagogat szívnak fel. A növény leveleinek különlegessége, hogy a víz és a szennyeződés egyszerűen lepereg róluk – ezt a jelenséget nevezik lótusz-effektusnak. A liliom a tisztaság szimbóluma, és hatóanyagai tökéletes összetevői a cosnature® szépségápoló termékeinek. Kivonatát a kozmetikai ipar csillapító, bőrnyugtató és védő hatása miatt kedveli. A lótuszkivonat erősíti az ártalmas környezeti hatásokkal szembeni védelmet és finomítja az arcbőrt.


Tovább
Összetevők

ALCOHOL, AQUA, TRIETHYL CITRATE, GLYCERIN, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PARFUM, NYMPHAEA AMPLA FLOWER EXTRACT, CITRIC ACID, SODIUM LEVULINATE, LEVULINIC ACID, LINALOOL, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE.

A COSNATURE TERMÉKEK GARANTÁLJÁK A MINŐSÉGET:

  • Minősített natúrkozmetikumok
  • Mentesek a tisztán szintetikus illatanyagoktól, színezékektől és tartósítószerektől
  • Nem használunk szilikonolajból vagy ásványi olajból készült nyersanyagokat
  • Természetesség és hatékonyság tökéletes harmóniája
  • Német minőség
  • Bőrgyógyászatilag igazoltan bőrbarát termékek